Bedrijven

Talent is the key to your performance !

Want uw onderneming en haar groei zijn de som van de medewerkers die er deel van uitmaken. Daarom willen wij u helpen de juiste keuzes te maken en brengen wij u in contact met de ideale kandidaten in Sales & Marketing. Wij zijn gepassioneerd door ons beroep, houden van menselijke contacten en willen niets liever dan u te bewijzen dat wij de beste zijn!

Om die ambitie waar te kunnen maken, hebben wij onze aanpak versterkt. Wij hebben onze Sales & Marketing kennis verder uitgebreid en ons team aangevuld met ervaringsdeskundigen die reeds grote successen hebben geboekt in onboarding, sales, marketing, people management en project management.

Dankzij die expertise kunnen wij de dagelijkse realiteit van uw bedrijf beter begrijpen en zo goed mogelijk tegemoetkomen aan uw doelstellingen en noden. Met onze marktkennis, ons uitgebreide netwerk en onze brede waaier aan diensten en tools ondersteunen wij u bij uw zoektocht naar die ene fantastische medewerker die uw onderneming verdient. Because you deserve it!

RECRUTERING EN SELECTIE

Heads & Hunters onderscheidt zich van de traditionele actoren uit de sector en kiest voor een heel andere aanpak. Dankzij onze onboarding- en selectiemethoden kunnen wij een unieke service bieden aangepast aan de situatie of groeifase van uw onderneming.

Om de rekrutering af te stemmen op uw organisatorische en financiële situatie en tegelijkertijd rekening te houden met de wensen van onze kandidaten, bekijken wij samen met u de verschillende soorten contracten:

 • Interim
 • Vaste rekrutering
 • Projectcontracten

Met onze efficiënte en innoverende tools gaan wij op zoek naar talentvolle kandidaten van wie de motivatie, manier van werken en competenties volledig aansluiten bij uw bedrijf. Laat u verrassen door hun potentieel!

INTERIM MANAGEMENT

Wij zijn gespecialiseerd in sales- en marketingprofielen en werken nauw samen met tal van hoogopgeleide interim-managers.

Waarom beroep doen op een interim-manager?

 • Nood aan specifieke kennis en ervaring op bepaalde momenten
 • Tijdelijke ondersteuning bij het beheer van één of meerdere projecten
 • Tijdelijke vervanging van een sleutelpersoon binnen uw bedrijf
 • Nood aan een transitiemanagement

Onze interim-managers zijn allemaal talentvolle zelfstandigen met ervaring in consultancy, operationeel en/of strategisch management of projectbeheer.

TEST & ASSESSMENT

Talentvolle kandidaten rekruteren met de juiste competenties en voldoende ervaring, dat is het Olympisch minimum. Heads & Hunters ziet het echter groter en helpt u uw werknemers te begrijpen, aan te sturen, verder te ontwikkelen en een duurzame relatie met hen op te bouwen!

Dankzij onze testing tools en assessments op maat krijgt u heel wat belangrijke informatie over uw kandidaten of medewerkers wat betreft:

 • Hun kennis en competenties
 • Hun persoonlijkheid
 • De aangewezen managementstijl
 • Hun talenten en motivatie
 • De ontwikkeling van hun potentieel

ONBOARDING COACHING

Heads & Hunters reikt oplossingen op maat aan zodat u uw nieuwe medewerker optimaal kunt begeleiden.

Met ons Onboardingprogramma zorgen we ervoor dat nieuwe medewerkers zich goed voelen en snel integreren, maar ook dat ze snel winstgevend zijn en een duurzame band met uw bedrijf opbouwen.

Het is dus erg belangrijk de opstart van uw nieuwe medewerker goed voor te bereiden! Dankzij de Onboarding kunnen we anticiperen op gedragingen en vragen die na de indiensttreding naar de oppervlakte komen en die een invloed hebben op de integratie-, leer- en prestatiecurve van nieuwe werknemers.

In deze cruciale fase ondersteunen wij u met verschillende programma’s gericht op sales- en marketingprofielen of programma’s op maat van het profiel/de functie van uw nieuwe medewerker. U kiest welk programma het beste bij uw bedrijf past!

Terhulpensesteenweg 185,
1170 Watermaal-Bosvoorde,
België

+32 2 888 12 54
info@headsandhunters.be

© Heads & Hunters 2020

Heads & Hunters