Heads & Hunters viert 4 jaar succes in werving en selectie van talenten

Heads & Hunters is al vier jaar de partner bij uitstek voor bedrijven op zoek naar uitzonderlijk talent en voor kandidaten die uitkijken naar verrijkende kansen in de domeinen van verkoop, human resources, marketing en management. In 2024 zijn we erg trots om dit jubileum te vieren, dat een prachtige reis voor het team markeert, zowel op het gebied van menselijke connecties als bedrijfsgroei – en dat over heel België. Terugblik op onze evolutie en toewijding voor de perfecte match!

Sinds de oprichting heeft Heads & Hunters zich ontwikkeld tot veel meer dan een gewoon wervingsbureau. We zijn een strategische partner voor onze klanten geworden, gericht op het bieden van op maat gemaakte oplossingen in werving en talentontwikkeling, inclusief dankzij onze flexibele advies- en interim managementdiensten. Ondanks onze groei, zijn we erin geslaagd om onze familiale geest en onze vastberadenheid om de juiste match tussen bedrijf en kandidaat te vinden, te behouden. Een doel dat voor ons van essentieel belang is en dat onze dagen gedurende deze laatste vier jaar heeft geleid.

Jaren die getuige zijn geweest van partnerschappen met meer dan 170 klanten, over 208 permanente opdrachten en 124 freelance en consultancy opdrachten – en van het ontstaan van meerdere vertrouwensrelaties dankzij grote flexibiliteit bij het realiseren van de behoeften, of het nu gaat om het vinden van permanente, tijdelijke, freelance talenten of interim-managers.

Met een team dat voornamelijk bestaat uit experts met meer dan 20 jaar praktijkervaring, begrijpen we de unieke uitdagingen waarmee bedrijven vandaag de dag worden geconfronteerd, terwijl we ook profiteren van het perspectief van onze HR-consultants.

 

En wat een ontwikkeling! We zijn begonnen met drie personen en vandaag bestaat ons team uit zestien leden – inclusief vier HR-consultants en twaalf getalenteerde interne medewerkers, waaronder business partners en talent partners toegewijd aan de klanten. We zijn trots op onze groei en ons vermogen om uitdagingen aan te gaan, zelfs door verschillende economische crises heen, met passie en vastberadenheid, goede humor en expertise.

Het is deze expertise die het ons tot nu toe heeft mogelijk gemaakt om een uitdaging met begrip te benaderen, uit te dagen en gepersonaliseerde oplossingen te bieden die de verwachtingen van de mensen waarmee we samenwerken overtreffen.

We zien onszelf als een verlengstuk van het team van elke partner. Dat is hoe we graag werken: in nauwe samenwerking, om een echte impact op elke activiteit te hebben. Door de jaren heen hebben we onze aanpak versterkt tot het punt dat we – door het gebruik van de TMA-methode, die de motivaties, waarden en aspiraties van kandidaten analyseert – in staat zijn geweest om kandidaten duurzaam te plaatsen (zonder vervangingsvraag)

In de loop der jaren hebben we ook het geluk gehad om gespecialiseerde en sectorale vaardigheden te kunnen ontwikkelen, met name in de Retail en FMCG sector. De oprichting van de Consulting dienst van Heads & Hunters, evenals de Interim Management divisie, heeft ons ook in staat gesteld om op ad-hoc basis senior experts in te schakelen voor het realiseren van strategische projecten en het oplossen van problemen van onze klanten. We hebben belangrijke mijlpalen gevierd, internationale dagen die ons na aan het hart liggen, en evenementen georganiseerd zoals onze Morning Insights, webinars en borrels met onze freelance partners die uitwisseling over thema’s met een hoge toegevoegde waarde mogelijk maken.

 

Voor dit alles, willen we u hartelijk danken!

 

Dank aan u, bedrijven en kandidaten, voor deze vier buitengewone jaren. We kijken ernaar uit om samen verder te groeien, te evolueren en succes te behalen!

Vind onze andere artikelen op de blog van Heads & Hunters, en neem contact met ons op via e-mail op office@headsandhunters.be of per telefoon op +32 2 888 12 54.

Geef een reactie