Nieuwigheden bij Heads & Hunters ?!

Heads & Hunters is in januari 2020 ontstaan en inmiddels sterk ontwikkeld! Sinds vorig jaar is het team gegroeid, zijn onze diensten geëvolueerd en hebben we een gloeidnieuwe website !

Hoewel onze eerste reflexies en markonderzoeken, onze overtuiging om ons opnieuw uit te vinden bevestigde, hebben de ontmoetingen en suggesties met onze klanten ons nog verder gebracht! Onze dienstenverlening in advies en rekrutering zijn ontwikkeld vanuit de toegevoegde waarde van onze oplossingen die we willen bieden, zowel aan bedrijven, als aan Talent.

Heads & Hunters is overtuigd dat het identificeren van de ambities van talenten in de markt bijdraagt tot het succes en het behalen van bedrijfsdoelstellingen.

Het idéale profiel rekruteren ?

In 2020, hebben we gekozen onze activiteit te starten door ons te specialiseren in Sales en Marketing beroepen. Met onze expertise en breed netwerk in Human Ressources, hebben we besloten in 2021onze specialisaties uit te breiden met HR. Voortaan kan U bij ons terecht voor beroepen in HR.

Uw bedrijf groeit met de dag en de interne structuur moet mee veranderen om aan vele andere behoeften te kunnen voldoen. Het team waarmee u samenwerkt, de mensen waarop u vertrouwt, de medewerkers aan wie u bepaalde taken delegeert … zij vormen de harde kern van uw bedrijf. Het is belangrijk om goed omringd te zijn en vooral om dezelfde visies, waarden en doelstellingen te delen. In elke fase van de groei moet u uzelf omringen met de beste talenten met vaardigheden op verschillende gebieden.

Met onze passie voor intermenselijke relaties kiezen we heel zorgvuldig de profielen die het beste aan uw verwachtingen voldoen. Elke kandidaat die we voorstellen is méér dan de optelsom van zijn of haar vaardigheden: hij of zij is een 100% match met uw doelstellingen en uw bedrijfscultuur. We streven naar een relatie op lange termijn.

Wordt u overweldigd door een stortvloed aan sollicitaties of is uw tijd beperkt vanwege uw drukke agenda? Is het hele selectieproces ingewikkeld? En wil u niet de rekening maken als u de verkeerde keuze maakt? Vertrouw ons als expert. Wij stellen alle richtlijnen voor u op en garanderen u de beste kwaliteit voor uw selectie!

Uw prestaties verbeteren ?

Deze « Nieuwe rol » werd ons ingeblazen vanop het terrain en bracht ons véél nieuwe ideën voor oplossingen…
Uw bedrijf zien groeien gaat gepaard met het ontstaan van andere behoeften: en dan komt er meer bij kijken dan alleen het recruteren van nieuw talent. Ook uw commerciële en financiële strategie dient verder ontwikkeld te worden!

Elementen zoals het beheer van talenten, hun carrières en hun motivatie, de implementatie van uw commercieel plan en marketingplan, het beheersen van uw kosten en de implementatie van de beste tools voor het beheer van elk van deze punten zijn even belangrijk voor uw groei. Om met al deze uitdagingen om te gaan, praat u het best met de juiste mensen en laat u zich omringen door experten in hun vakgebied. Wij zijn er ons van bewust dat u niet altijd de nodige tijd hebt om deze experten te vinden om deze cruciale projecten op te starten. Daarom bieden wij u aan om dit voor u te regelen en te coördineren!

Bij voorbeeld, door tussenkomst van een tevreden klant werden wij voorgesteld aan een snelgroeiend bedrijf dat zijn Human Resources als het ware moest heruitvinden. Dit bedrijf wilde zijn HR strategie volledig herzien en tools implementeren waarmee het op een digitale en efficiënte manier verder zou kunnen. Na een gesprek om een goed beeld van de situatie te krijgen en werkelijke behoeften van dit bedrijf beter te begrijpen, was ons team in staat een globale oplossing aan te bieden. Door de experts in elk vakgebied op elkaar af te stemmen en een heel concreet plan op te stellen, hebben wij dit bedrijf op een beslissend moment in zijn groei kunnen ondersteunen.

Het team Heads & Hunters heeft een belangrijke algemene expertise, een zeer goed netwerk in de markt en de kans om regelmatig contact te hebben met mensen met opmerkelijke competenties. Het gaat dan ook als vanzelfsprekend om u de beste specialisten te adviseren en synergie te creëren tussen deze personen en uw bedrijf.

Wenst U op ons beroep te doen voor uw noden in rekrutering ? Voor uw projecten ?
Ons netwerk van experten ? We staan klaar om U te helpen !

Wilt U met ons contact nemen ? Surf naar onze gloednieuwe website : www.headsandhunters.be

Het team Heads & Hunters