barbara heads&hunters

What’s new bij Heads & Hunters? Welkom Barbara van Drooghenbroeck, Coach en HR-Business Manager

De zomer zit boordevol goed nieuws bij Heads & Hunters! Met plezier kondigen we de start aan van Barbara van Drooghenbroeck als Coach en HR-Business Manager. Onze nieuwe Hunter heeft grote ervaring binnen de HR- en consulting-wereld en beschikt over een uitgebreid netwerk. Bovendien deelt ze onze visie: optreden als een echte HR-partner en veel aandacht voor nabijheid, flexibiliteit en innovatie.

Barbara versterkt niet alleen onze H&H-diensten en -oplossingen, maar komt ook aan het hoofd te staan van onze jongste H&H Consulting-oplossing. De grote uitdagingen om bedrijven en medewerkers met elkaar te verbinden zijn haar allesbehalve onbekend, en ook organisatie en ondernemerschap kennen geen enkel geheim. Daardoor zijn we ervan overtuigd dat ze met de start van deze HR-specialisatie een grote toegevoegde waarde zal bieden voor onze klanten, partners en talenten.

“Mijn carrière is een combinatie van recruitment, projectbeheer, management en business-development. Ik vond onmiddellijk mijn weg binnen Human Resources en ontwikkelde een absolute passie voor deze sector”, zo laat ze weten. “Mijn grootste troef is dat ik bij de uitoefening van mijn baan zowel gebruikmaak van mijn vaardigheden als van mijn persoonlijkheid – en natuurlijk ook dat ik gewoon graag mijn werk doe. Daarom ben ik uitermate verheugd om bij Heads & Hunters aan de slag te gaan, een ambitieuze HR-provider waar samenwerking met de klant steunt op het menselijke gegeven en op een authentiek streven naar het vinden van het juiste talent of van de juiste freelance-partner voor de onderneming.”

Barbara studeerde af als Master psychologie aan de Université catholique de Louvain (UCL) en is erkend coach. Reeds 20 jaar lang begeleidt ze individuen en organisaties bij het verwezenlijken van hun doelstellingen en fungeert ze als partner voor hun groei en ontwikkeling. Ze deed grote ervaring op in de selectie van gespecialiseerde Human Resources-talenten – zowel op freelance- als werknemersbasis – voor tijdelijke, permanente of consultancy-opdrachten, en dat zowel bij kmo’s als bij multinationals.

Bij Heads & Hunters streven we ernaar de meest geschikte partners te selecteren om ondernemingen te begeleiden bij hun HR-ambities. Wil je ook deel uitmaken van het netwerk van Barbara en van Heads & Hunters? Aarzel niet om haar toe te voegen via LinkedIn, om onze pagina te volgen en/of om contact op te nemen op volgend e-mailadres: office@headsandhunters.be.

Vind hier meer info over de oplossingen van H&H Recruitment en H&H Consulting.