Talenten

Omdat wij geloven dat werken leven interessanter maakt!

Bij Heads & Hunters zijn we ervan overtuigd dat u het beste van uzelf kunt geven en gelukkig kunt worden in uw carrière als u aan een aantal voorwaarden voldoet:

  • u weet over welke talenten en competenties u beschikt en welke u kunt verwerven;
  • u kent uw ambities en onderliggende motivaties en u weet wat u inspireert;
  • u werkt in een dankbaar bedrijf waarmee u dezelfde waarden deelt, waar u de structuur, de sfeer en de communicatie als aangenaam ervaart en waarvan u de ambities kunt onderschrijven;

Deze lijst is niet exhaustief en wordt in functie van onze ontmoetingen en gesprekken aangepast aan uw eigen ideaal!

Op zoek naar de geknipte partner om u te helpen? Wij beschikken over een team met tonnen praktijkervaring in sales & marketing, onboarding, people management en project management. Daarnaast hebben wij een passie voor menselijke relaties en zetten wij al onze kennis in om u te helpen de juiste keuzes te maken en uw professionele carrière de juiste richting uit te duwen.

Omdat Heads & Hunters zich wil aanpassen aan een arbeidsmarkt in verandering en rekening wil houden met uw vrijheid, geven wij u de keuze tussen verschillende carrièremogelijkheden:

  • langlopende engagementen met ontwikkelingsmogelijkheden in bedrijven met gelijkaardige ambities;
  • tijdelijke projecten waarbij u uw professionele competenties kunt verfijnen waardoor er zich nadien nieuwe perspectieven zullen openen.

U voelt zich aangesproken door onze “Purpose” en een functie in Sales & Marketing inspireert u? Neem dan zeker contact met ons op!

Heads & Hunters