Uw performantie verhogen

Talent is de sleutel tot succes!

Advies en begeleiding voor bedrijven

Uw bedrijf zien groeien gaat gepaard met het ontstaan van andere behoeften: en dan komt er meer bij kijken dan alleen het recruteren van nieuw talent. Ook uw commerciële en financiële strategie dient verder ontwikkeld te worden!

Elementen zoals het beheer van talenten, hun carrières en hun motivatie, de implementatie van uw commercieel plan en marketingplan, het beheersen van uw kosten en de implementatie van de beste tools voor het beheer van elk van deze punten zijn even belangrijk voor uw groei.

Om met al deze uitdagingen om te gaan, praat u het best met de juiste mensen en laat u zich omringen door experten in hun vakgebied.

increase your performance

Wij zijn er ons van bewust dat u niet altijd de nodige tijd hebt om deze experten te vinden om deze cruciale projecten op te starten.

Daarom bieden wij u aan om dit voor u te regelen en te coördineren!

Het team Heads & Hunters heeft een belangrijke algemene expertise, een zeer goed netwerk in de markt en de kans om regelmatig contact te hebben met mensen met opmerkelijke competenties.

Het gaat dan ook als vanzelfsprekend om u de beste specialisten te adviseren en synergie te creëren tussen deze personen en uw bedrijf.
Wilt u gebruik maken van deze dienst en ons netwerk van experts inzetten? Wij zijn er om u te helpen.

Heads & Hunters begeleidt u in uw groei

Heads&Hunters

In elke kritieke fase van uw groei brengen wij u in contact met de beste experten op de markt. Zij begeleiden u bij de uitwerking van uw projecten.

Lees hier meer over een aantal cases waar deze service van Heads&Hunters met succes werd ingezet:

“Eén van onze klanten, voor wie wij al de recruitment van verkoopprofielen deden, wilde ook complexe technische profielen en gespecialiseerde ingenieurs aanwerven voor leidinggevende functies. Omdat dit bedrijf onze methodologie, follow-up en gedetailleerde persoonlijkheids- en potentieel-analyse (TMA) waardeerde , wilde het met Heads&Hunters doorgaan in dit proces. Daarom stelden wij het bedrijf voor om de HR-partner te zijn en de contacten te coördineren met gespecialiseerde kantoren voor het invullen van deze specifieke profielen. Wij kozen partners die werken met een zelfde kwaliteitsniveau en gelijklopende waarden, om op die manier de beste kandidaten te selecteren en technische vaardigheden te testen. Wij testten hun persoonlijkheid en beoordeelden de match tussen hun ambities en de bedrijfscultuur van onze klant.”​
“Tijdens de intake voor de recruitment van een Sales Manager, realiseerde ons team zich dat onze klant de ingewikkelde subsidieregeling in Wallonië niet beheerste en aldus geen enkele financiële steun genoot , terwijl hij er wel recht op had. Vervolgens organiseerden wij een ontmoeting met één van onze bevoorrechte partners en coördineerden we dit volledige traject tot ieders voldoening: onze klant bleek recht te hebben op het Sesam-plan voor 3 nieuwe medewerkers (€ 60.000 tot € 75.000 over een periode van 3 jaar). En als bonus kon onze klant bijna € 20.000 aan subsidies krijgen voor een opleiding die dat jaar aan medewerkers werd gegeven voor de installatie van de nieuwe CRM!”
“Door tussenkomst van een tevreden klant werden wij voorgesteld aan een snelgroeiend bedrijf dat zijn Human Resources als het ware moest heruitvinden. Dit bedrijf wilde zijn HR strategie volledig herzien en tools implementeren waarmee het op een digitale en efficiënte manier verder zou kunnen. Na een gesprek om een goed beeld van de situatie te krijgen en werkelijke behoeften van dit bedrijf beter te begrijpen, was ons team in staat een globale oplossing aan te bieden. Door de experts in elk vakgebied op elkaar af te stemmen en een heel concreet plan op te stellen, hebben wij dit bedrijf op een beslissend moment in zijn groei kunnen ondersteunen.”
Hebt u ook dergelijke vragen? Aarzel dan niet! Wij zijn er om u te helpen.