Waarom?

Heads & Hunters is overtuigd dat het identificeren van de ambities van talenten in de markt bijdraagt tot het succes en het behalen van bedrijfsdoelstellingen.

In Sales, Marketing & HR gaan goede prestaties hand in hand met sterk ondernemerschap en een groot vertrouwen tussen de partijen. Heads & Hunters is trouw aan zijn slogan “Professionals with Purpose” en is er niet enkel op uit hooggekwalificeerde profielen op zijn palmares te zetten. We streven ernaar talentvolle mensen in contact te brengen met bedrijven die bij hen passen. Zo willen we duurzame relaties tot stand brengen waar iedereen de vruchten van plukt.

We doen veel meer dan gewoon een vacature en een cv aan elkaar koppelen en hanteren een nultolerantie als het hierop aankomt! We gaan op zoek naar de onderliggende motivatie, de persoonlijkheid en de competenties van de kandidaten. Zo willen we ervoor zorgen dat zij een juiste keuze maken over hun toekomst, of het nu om een welbepaald project of om een opdracht op langere termijn gaat. We helpen bedrijven hun waarden, dagelijkse werking en behoeften te formuleren zodat ze de juiste mensen kunnen aantrekken en hun nieuwe werknemers perfect binnen hun onderneming passen.

Kandidaten en bedrijven die zich bewust zijn van hun respectievelijke ambities en geïnspireerd zijn door hun keuze, zullen samen grote successen boeken!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Op zoek naar nieuw talent?