Onze Oplossingen

Talent is the key to your performance !

Heads & Hunters is gespecialiseerd in de profielen Sales, Marketing en HR en biedt een dienstverlening van hoge kwaliteit, gewaarborgd door haar verbintenissen en methodologie.

We doen veel meer dan gewoon een vacature en een cv aan elkaar koppelen en hanteren een nultolerantie als het hierop aankomt! Dit door in te spelen op de specifieke en punctuele behoeften van de klanten. Daarom bieden we onze opdrachtgevers en kandidaten alle mogelijke contractvormen, zoals

  • tijdelijke recruitment,
  • vaste recruitment,
  • projectcontracten,
  • freelance
  • interim management

Onze toegevoegde waarde is gebaseerd op 4 kernelementen: een team van gepassioneerde experts, een groot netwerk, een innovatieve aanpak en onze waarden die gericht zijn op mensen en langdurige relaties. Maak het verschil met de Heads & Hunters oplossingen.

Oplossing: H&H Recruitment

We kiezen voor een andere aanpak dan de traditionele spelers in de sector. Dankzij onze methode voor recruitment en selectie kunnen we een unieke service bieden die is aangepast aan elke situatie of fase van uw groei. Onze efficiënte en innovatieve tools stellen ons in staat uw talenten voor te stellen waarvan de motivatie, werkwijze en vaardigheden perfect bij uw bedrijf passen.

recruitment

Oplossing: H&H Testing

We werken met geselecteerde tools om de beste oplossingen te bieden voor de beoordeling van talenten. Heads & Hunters blijft trouw aan haar slogan “Professional with Purpose” en doet meer dan enkel profielen met veel potentieel ter beschikking stellen van de markt. Onze grootste motivatie bestaat erin om compatibele talenten en bedrijven met elkaar in contact te brengen, om zo een duurzame relatie op te bouwen in ieders voordeel.

Onze verschillende methodes en gerichte tools stellen u in staat om het profiel van uw toekomstige medewerker te achterhalen en ook om een wederzijds vertrouwen met uw bedrijf op te bouwen, door indicaties te geven over de managementstijl die u bij uw toekomstige medewerker moet aannemen of net vermijden. Wilt u verder gaan om erachter te komen of de kandidaat over de competenties beschikt die de functie vereisen? We bieden aanvullende modules die zijn gemaakt door professionele psychologen en freelancers om de hoogste kwaliteit te garanderen.

Projects

Oplossing: H&H Projecten

Uw bedrijf zien evolueren en nieuwe behoeften identificeren: er komt meer bij kijken dan alleen de talentrecruitment. U moet ook uw commerciële, financiële en mensgerichte strategie ontwikkelen. Om u te begeleiden in uw verdere ontwikkeling, begeleiden we u bij de uitwerking van uw projecten.

In elke cruciale fase van uw groei brengen we u in contact met de beste experts in de markt om de synergieën te maximaliseren. We komen tussenbeide in een brede waaier van concrete gevallen om u te helpen bij het bepalen van uw prioriteiten, van de organisatie van onboarding van nieuwe medewerkers of motiverende workshops die energie en betekenis creëren tot de optimalisatie van de commerciële strategie en het herstel van RSZ en BV.

Oplossing: H&H HR Partner

Door onze zorg om onze klanten een zo volledig mogelijke oplossing te bieden en ons enthousiasme om onze methodologie aan te bieden op alle gezochte profielen, hebben we de nieuwe oplossing H&H HR Partner ontwikkeld.

H&H HR Partner stelt u nu in staat om recruitment te coördineren, buiten onze focussectoren Sales, Marketing en HR, via nieuwe partners – elk van hen gespecialiseerd in hun eigen onderwerp, met kwaliteitsnormen en waarden die gelijkwaardig zijn aan die van ons. Dit vervolledigt ons aanbod en biedt u een unieke methodologie.

Ps: bent u op zoek naar financiële profielen, ingenieurs, IT, administratieve of technische profielen? U kunt zonder extra kosten profiteren van de expertise van deze twee partner kantoren.

Oplossing H&H: Consulting

Dit is nieuw! Door onze samenwerking met de klant als een echt partnerschap te beschouwen, bieden wij vanaf nu een consultingdienst aan. Wij leggen de klemtoon op het menselijke aspect en de match tussen de ter beschikking gestelde talenten en de cultuur van de bedrijven die hen opdrachten aanbieden. Daarom bekijken wij de oplossing, net als onze andere diensten, anders en op een duurzame manier.

Via onze H&H Consulting-oplossing biedt Heads & Hunters u de expertise van talenten die binnen onze structuur of onder freelancestatuut worden aangeworven naargelang uw behoeften en projecten – voor tijdelijke opdrachten op korte of lange termijn, voltijds of deeltijds, in operationele of strategische functies. Onze talenten zijn gespecialiseerd in verkoop, marketing en HR, zodat deze oplossing geschikt is voor zowel kmo’s als multinationals, in alle mogelijke bedrijfssectoren en in elk stadium van hun ontwikkeling.

Dankzij een beter inzicht in uw problemen en uitdagingen en het nadenken over de optimale oplossing kunnen wij de juiste freelancepartner of consultant voor u selecteren.

Omdat ons netwerk van freelancers erg belangrijk voor ons is, bieden wij hun een persoonlijke opvolging en delen verrijkende ervaringen bij de bespreking, het netwerken en de toekomstige organisatie van workshops.

Oplossing H&H: Interim Management

Gaat je bedrijf door een change en/of crisis? Heb je nood aan de realisatie van een specifiek project of aan gespecialiseerde expertise? Op zoek naar tijdelijke vervanging van een directeur of senior manager? Dan is interim management de ideale HR oplossing. 

Interim management biedt organisaties een flexibele en efficiënte oplossing om veranderingen te beheren en specifieke bedrijfsdoelstellingen te bereiken. Het biedt bedrijven toegang tot gespecialiseerde en ervaren managers op tijdelijke basis, waardoor continuïteit wordt gewaarborgd en de ontwikkeling van de organisatie wordt vergemakkelijkt. 

Heads & Hunters begeleidt jouw organisatie in de zoektocht naar een gekwalificeerde interim manager die jou en je bedrijf zal helpen om bepaalde fases te overbruggen. Interim-managers komen van buiten de organisatie en kunnen in verschillende hoedanigheden dienen, zowel op C-level, directeursniveau of een senior management niveau.

Wat mag je verwachten van onze interim managers?

  • Flexibiliteit

  • Resultaatgericht 

  • Kennisoverdracht 

  • Kosteneffectiviteit

  • Sterke en snelle ROI

Voor welke type opdrachten:

– Change/transformatie opdrachten
– Project management/program management
– Continuïteit opdrachten

Maak het verschil met de Heads & Hunters oplossingen. Neem contact op met ons team Professionals with Purpose voor meer informatie via