Over ons

We are Heads & Hunters. Yes, we are.

Onze onderneming

Heads & Hunters is overtuigd dat het identificeren van de ambities van talenten in de markt bijdraagt tot het succes en het behalen van bedrijfsdoelstellingen.

In Sales, Marketing & HR gaan goede prestaties hand in hand met sterk “Intrapeneurschap” en een groot vertrouwen tussen de partijen. Heads & Hunters is trouw aan zijn slogan “Professionals with Purpose” en is er niet enkel op uit hooggekwalificeerde profielen binnen te halen. We streven ernaar talentvolle mensen in contact te brengen met bedrijven die bij hen passen. Zo willen we duurzame relaties tot stand brengen waar iedereen de vruchten van plukt.

Kandidaten en bedrijven die zich bewust zijn van hun respectievelijke ambities en geïnspireerd zijn door hun keuze, zullen samen grote successen boeken!

Onze meerwaarde

Waar maken wij het verschil:

  • Onze ervaring in het het speelveld: Met meer dan 20 jaar aan ervaring hebben wij de juiste expertise voor de specifieke uitdagingen die eigen zijn aan ons domein. Deze kennis stelt ons in staat om uw unieke vereisten grondig te begrijpen, kritisch te analyseren en vervolgens op maat gemaakte oplossingen te bedenken.

  • Flexibele contracten: Of u nu permanente posities wilt invullen of tijdelijk talent nodig heeft (freelancers, interim managers, consultants), wij hebben de juiste oplossing voor u.

  • Expertise in verschillende sectoren: Onze expertise strekt zich uit over diverse sectoren, met een gespecialiseerd team dat zich richt op de Retail & FMCG-sector. Dit zorgt ervoor dat onze partners, zowel kandidaten als klanten, kunnen vertrouwen op een uitgebreid professioneel netwerk en de beste oplossingen.

  • Onze reputatie: Sinds 2020 wordt ons vermogen om concrete resultaten te leveren aangetoond door het feit dat we hebben samengewerkt met meer dan 170 klanten, meer dan 208 permanente opdrachten hebben voltooid en freelancers en consultants hebben geplaatst voor meer dan 124 opdrachten. Onze klanttevredenheidsindex van 4,8 van de 5 op Google Reviews, gebaseerd op 39 getuigenissen, onderstreept onze betrouwbaarheid en expertise. Deze klantrecensies zijn tastbaar bewijs van onze positieve impact op bedrijfsactiviteiten.

Onze meerwaarde

Heads & Hunters is veel meer dan alleen een HR-dienstverlener: wij zijn uw strategische partner die uw visie grondig begrijpt en actief bijdraagt aan het bereiken van uw doelen. Dankzij onze manier van werken en focus garanderen wij eersteklas service. We zijn zeer consistent in onze wekelijkse rapportage via het projectdashboard, waarbij we u op de hoogte houden van alle ondernomen acties en behaalde resultaten. Dankzij onze wetenschappelijk onderbouwde beoordelingstool, de TMA (Talent Motivation Analysis), kunnen we een vlekkeloze werving garanderen.

 

Het is duidelijk dat onze aanpak verder gaat dan louter het vervullen van vacatures. Heads & Hunters is uw premium partner bij het identificeren van talent dat niet alleen bekwaamheid aantoont, maar ook naadloos aansluit bij uw bedrijfscultuur en doelstellingen. Onze aanpak combineert diepgaande expertise, grondige methodologie en een toewijding aan excellentie. Door ervoor te kiezen om met ons samen te werken, gaat u een partnerschap aan met een betrouwbare en gewaardeerde bondgenoot, onderscheiden door onze erkende expertise en gevestigde geschiedenis van het leveren van uitzonderlijke resultaten, onderschreven door zowel klanten als talenten.

Onze methodologie

Tevreden klanten en kandidaten zijn voor ons een absolute prioriteit! Daarom hebben wij een flexibele onboarding- en selectiemethode uitgewerkt met een hoge toegevoegde waarde.

We baseren onze aanpak op onze ervaring inzake onboarding en selectie zonder daarbij de rode draad van onze visie uit het oog te verliezen: de denkwijze, motivaties, talenten en ambities van onze kandidaten analyseren en evalueren.

Meer weten over de Heads & Hunters way of working?

Our hunting team

De waarden binnen ons bedrijf laten ruimte voor creativiteit, actieve participatie, verantwoordelijkheidsgevoel, teamwork, empathie en een goed gesprek. Wij zijn gepassioneerd door ons beroep en onze organisatie en houden van menselijke interacties. Die waarden bewijzen ons steeds opnieuw dat elke persoon uniek is en beschikt over eigen talenten en miskende verlangens.

Elke “hunter” in ons team beschikt over een degelijke praktijkervaring in sales, marketing, HR, onboarding, management en/of projectbeheer.

Daardoor kunnen wij de behoeften, doelstellingen en uitdagingen van bedrijven en kandidaten goed analyseren en begrijpen. We bewijzen het u graag!

Wendy Rubini Indivial Photo
Managing Director

"Success is not the key to happiness. Happiness is the key to success. If you love what you are doing, you will be successful."
Albert Schweitzer

0499/677.102

Jennifer Van Eynde Photo individual
Talent & Business Partner

“True happiness… is not attained through self-gratification, but through fidelity to a worthy purpose.”
Helen Keller


0496/381.773

Sara Heads&Hunters
Talent & Business Partner

"Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving."
Albert Einstein

0499/597.021

IMG_2073
Talent Partner

"Who dares, wins.”
Sir David Stirling

0491/720.714

Barbara heads&hunters
Business Manager Consulting

"If we don't change, we don't grow. If we don't grow, we aren't really living."
Gail Sheehy

0476/550.923

IMG_2083
Talent Partner

"Have the courage to follow your heart and intuition. They somehow already know what you truly want to become. Everything else is secondary."
Steve Jobs

0498/125.814

Photo Amélie
Talent & Business Partner

"Keep your face always toward the sunshine and shadows will fall behind you"
Walt Whitman


0479/583.057

image0
Talent Partner

"Start changing yourself if you want to change the life around you.”
Gandhi 

0493/607.103

Processed with MOLDIV
Talent & Business Partner

"The art of success consists in knowing how to surround yourself with the best people.”
J.F. Kennedy 

0476/175.579

PHOTO-2022-12-26-14-29-34
Talent & Business Partner

"If anything is worth doing, do it with all your heart.”
Buddha 


0465/046.005

Déborah Heads & Hunters
HR Consultant

"When people go to work, they shouldn't have to leave their hearts at home"
Betty Bender

IMG_5450
HR Consultant


"Find a job you enjoy doing, and you will never have to work a day in your life." Mark Twain

IMG_1039
HR Consultant

"We keep moving forward, opening new doors, and doing new things, because we’re curious and curiosity keeps leading us down new paths.”
Walt Disney 

“An organization and its results are the sum of the people who compose it.”