Rekruteer de ideale kandidaat

Talent is de sleutel tot succes!

Het beste profiel aanwerven

In elke fase van uw groei moet u uzelf omringen met de beste talenten met competenties op verschillende gebieden.

Wordt u overweldigd door een stortvloed aan sollicitaties of is uw tijd beperkt vanwege uw drukke agenda? Is het hele selectieproces ingewikkeld? En wil u niet de rekening maken ​​als u de verkeerde keuze maakt? Vertrouw ons als expert. Wij stellen alle richtlijnen voor u op en garanderen u de beste kwaliteit voor uw selectie!

Het is cruciaal om de persoon te vinden die wordt gemotiveerd door de functie, maar vooral ook door de cultuur en de doelstellingen van uw bedrijf.

recruit the ideal candidate

Het gaat erom iemand nieuw in het team te verwelkomen. Dit nieuwe lid moet zich integreren en samenwerken met uw huidige medewerkers. Na de aanwerving moeten ook de bestaande synergieën kunnen worden voortgezet. Hij of zij moet wezenlijk bijdragen, zijn of haar talenten ten dienste stellen van de groep en openbloeien binnen uw bedrijf.

Heeft u advies nodig omtrent dergelijke issues? Wij zijn er om u te helpen.

Hoe de beste kandidaat selecteren?

Van het herzien (of definiëren) van de jobomschrijving, het rekening houden met de bedrijfscultuur, het afstemmen van de ambities van de kandidaat op de bedrijfsfilosofie… tot de aanwerving moeten een hele reeks welomlijnde acties worden uitgevoerd om de beste match te vinden. U zoekt de kandidaat “op maat” en dat kost tijd en het nodige onderzoek. Wij zijn er om u te helpen.

Heads & Hunters selecteert het talent dat het best bij u past

Heads&Hunters

Omdat uw organisatie en groei samen de som zijn van de mensen die er deel van uitmaken, willen wij u helpen de beste keuzes te maken en u in contact brengen met het best talent in HR, Sales en Marketing. Gepassioneerd door ons beroep en geïnspireerd door intermenselijke relaties willen wij u maar wat graag bewijzen dat wij de beste zijn!

Om deze ambitie te ondersteunen  versterkten wij onze aanpak met een ver doorgedreven kennis van de functies binnen HR, Sales en Marketing. Ons team heeft expertise op het vlak van recruitment, verkoop, marketing, people management en project management.

Dankzij deze expertise zijn wij in staat om uw realiteit te begrijpen en ons te  richten op uw doelstellingen en behoeften. Wij stellen onze marktkennis,

ons uitgebreid netwerk van contacten en onze expertise met daarbij horende tools  tot uw beschikking om ervoor te zorgen dat u het ideale talent krijgt  dat uw bedrijf verdient. Because you deserve it!