Uw ideale job: sales, marketing of HR

Omdat wij geloven dat werken leven interessanter maakt!

Een job die aan uw verwachtingen voldoet

Wat is de perfecte job? De ideale functie? De baan waarvoor u elke ochtend wilt opstaan? Werk geeft betekenis aan ons leven, maakt er integraal deel van uit en geeft ons een gevoel van voldoening. Het is zo motiverend om actie te ondernemen, projecten te leiden, deel te nemen aan het leven van een bedrijf en de visie te delen.

Wat zijn mijn talenten en vaardigheden?

De eerste stap in het proces is het bewust zijn van al uw talenten en vaardigheden. Uw ervaring bracht u kennis en know how. Uw potentieel blijft echter constant in ontwikkeling.
job search

Wat zijn mijn drijfveren en ambities?

Wat wordt u gelukkig van helpen, samenwerken, leren, overdragen, opleiden, coachen… U wil graag deel uitmaken van een team waar uw talenten, creativiteit en analytisch vermogen verder ontwikkeld worden, waar u een beter evenwicht vindt tussen privé- en beroepsleven, waar u kunt deelnemen aan de besluitvorming… enz. Deze elementen sturen uw denkwijze.

Wat zijn mijn waarden?

Verankerd zijn in duurzaamheid, altijd streven naar excellentie , altijd gaan voor de gepersonaliseerde service, u betrokken voelen bij iets groters… Uw waarden definiëren u. U zoekt een bedrijf dat uw waarden met u deelt en aldus ook in deze richting zal evolueren.
U zoekt persoonlijke antwoorden op deze vragen? Wij zijn er om u te helpen.

De juiste job en statuut voor u

Zijn de antwoorden op deze 3 basisvragen voor u duidelijk? En weet u welk statuut het best bij u past? Een nieuwe uitdaging aangaan bij een bedrijf kan vele vormen aannemen. Welk statuut past het beste bij u?
  • Freelance
  • Consultant
  • Interim Manager
  • Werknemer
Wat uw situatie ook is, u krijgt zeker de mogelijkheid te werken in een kader dat bij u past. Bent u op zoek naar een baan binnen uw statuut? ? Wij zijn er om u te helpen.

Heads & Hunters stelt u de baan voor die het beste bij u past in het juiste bedrijf

Heads&Hunters

U wil betrokken zijn bij een bedrijf waarvan u de waarden deelt, waar de structuur en sfeer helemaal uw ding zijn, waar u de communicatie op prijs stelt en uw ambities worden gerespecteerd.

Natuurlijk is deze opsomming niet volledig en zal deze aangepast en aangevuld worden naarmate onze gesprekken met u vorderen. Om zo op het einde tot uw ideale werkgever te komen.

Binnen ons team kan u rekenen op vele jaren ervaring in sales, marketing, rekrutering, people- en projectmanagement. Samen met onze passie voor het menselijke aspect garanderen wij u de juiste keuze in uw loopbaanontwikkeling.

Heads&Hunters past zich aan aan de snel veranderende professionele wereld en aan uw wensen van flexibiliteit en vrijheid. Daarom deze twee pistes om uw professioneel leven verder uit te bouwen:
  • Opportuniteiten op lange termijn met een duidelijk potentieel om verder te ontwikkelen in bedrijven met gelijkaardige ambities;
  • Tijdelijke projecten om uw professionele vaardigheden aan te scherpen om later nieuwe perspectieven te openen.
Als onze missie u aanspreekt en de functies binnen Sales, Marketing en HR u inspireren, neem dan zeker contact met ons op!